ÅNGERRÄTT – RETURER

Du som konsument (gäller ej företag) har rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du har mottagit varan. För att detta ska gälla så ska varan vara oskadd, oanvänd och i originalförpackning. Klistra eller tejpa inget på originalförpackningen. Du får självklart försiktigt undersöka varan. Returnerar du en oanvänd produkt med tillhörande etiketter och i sin originalförpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet minus fraktkostnaden. Vid ångerrätt/öppet köp ersätter vi inte frakt och ansvaret att försändelsen når oss ligger hos dig som kund. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.  Observera att produkten ska vara komplett i kartong och i ett så kallat oförändrat skick för att inget avdrag ska göras. Du står själv kostnaden för att skicka tillbaka produkt till oss. Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten om plomberingen är bruten. Vad gäller glas, skärmar och displayer får dessa ej vara monterade eller dess skyddsfilm avlägsnats.

*Använd ej originalförpackning som emballage vid retur.

REKLAMATION

Om du mottagit en defekt eller felaktig vara så kontakta oss så fort som möjligt på kundservice@limitado.se vi svarar dig så fort vi kan.

Felaktiga reklamationer som beror på handhavandefel eller bristande erfarenhet av enhetsreparationer debiteras med 199 kr inkl. moms.

BYTEN

Returnera produkten du vill byta till oss. Gör sedan en ny beställning på limitado.se på produkten du önskar. När vi har mottagit din retur krediterar vi dig för varan och du får pengarna tillbaka.

*Använd ej originalförpackning som emballage vid retur.
 

ÅTERBETALNING

Väljer du att få pengarna tillbaka för din retur/reklamation, så krediteras du till det konto som du betalade med vid beställning. Har du valt att betala med faktura ber vi dig att logga in på Klarna och förlänga förfallodatum för att ge oss tid att hantera ditt ärende. Hanteringstiden för en reklamation/retur är upp till 10 arbetsdagar. Har du betalat din order med faktura och önskar pausa fakturan tills ditt ärende har hanterats kan du gå in på klarna och markera ordern som returnerad.

Klicka här för att ladda ner returföljesedel och bifoga retursändningen till följande adress:

Tillmobil i Norden AB
Stortorget 25
211 34 Malmö
Organisationsnummer: 556814-8752

Beställ från Limitado. Snabbt och enkelt.

Fast frakt 39 kr. Fri frakt vid köp över 499 kr.
Betala med Klarna